сряда, 20 ноември 2013 г.

PINKS BEAUTY BOX НОЕМВРИ 2013

  Здравейте мацки,
 този месец разочарованието ми е доста голямо от кутията. Разочарование меко казано, до сега не съм получавала толкова слаба кутия. Винаги във всяка кутия до сега си имах любим фаворит продукт, който си използвам с удоволствие, тук в тази няма такъв, то просто няма продукт който да използвам известно време. ТО ПРОСТО ВСИЧКО Е МОСТРИ, които ми дават в магазините БЕЗПЛАТНО. Пинкса имаше много добър старт, много силни кутии и много съм се ядосвала, когато нeможех да си поръчам някоя, която е изчерпана за няколко часа. Този месец им е меко казано слаб, ще им дам шанс още веднъж, но ако и следващите пъти получа безплатни мостри за 15 лв. -не благодаря!


 В кутията има силно присъствие на марката YVES ROCHER  , от която не съм особено очарована. Преди известно време си бях взела ФДТ на YVES ROCHER (цената му беше около 15 евро, не си спомням кой точно) и се бях обринала много, от тогава нещо не ми допада тази козметика.
   Кутията съдържа:
 Scottish Fine Soaps Boheme 5 ml.,оригинален размер 200ml.- 15.90 лв.
 Bioten Skin Moisture CC Cream 2x2ml., оригинален размер 50ml. -6 лв.
 Yves Rocher Botanical Scrab 30ml., оригинален размер 150ml. -15.80лв.
 Yves Rocher Elixir 7.9 15ml.,оригинален размер 40ml. -59лв.
 Yves Rocher Sexy Pulp 2.5ml,оригинален размер 10ml. -19 лв.
 Yves Rocher Couleurs Nature 3x2ml.,оригинален размер 30ml. -22лв.
 Loreal Professionnel Absolut Repair Cellural шампоан 2x10ml, оригинален размер 200ml.
 Loreal Professionnel Absolut Repair Cellural маска 2x15ml.,оригинален размер 250ml.
 Bomb Cosmetics микро бластър 8гр. оригинален размер

неделя, 17 ноември 2013 г.

Idealia Life Serum от VICHY

  Здравейте красавици,
Аз съм от работещите жени-майки, които в рамките на 24-часовото денонощие са 24 часа на работа. Не се оплаквам, даже понякога е забавно, когато гледаш как времето ти се изплъзва от пръстите, а задачките ти се увеличават още и още, и още. Работния ми ден е 8 часов пет дена в седмицата (като на повечето работещи български майки) и всичкото това понякога напрегнато ежедневие, недостига на време, нередовното хранене, при мен по-скоро е нездравословно, недостига на сън се отразяват върху кожата на лицето, а и не само и върху кожата и на тялото. 
  Това беше мое малко лирично отклонение, тъй като преди известно време получих писмо от VICHY с мостри на Idealia Life Serum.

  Ето и информация за серума:
  "Idealia Life Serum от  VICHY е първият крем-серум, който следва ритъма на съвременната жена и забележително възстановява качествата на кожата още от осмия ден употреба. Формулата държи комплексното си действие на две ефективни молекули - LR2412 и LHA. Производна на жасминовата киселина, първата ускорява регенерацията на епидермиса, възобновява динамичния синтез на хиалуронова киселина и стимулира собствените защитни сили на кожата. Втората LHA дериват на салициловата киселина, стимулира клетъчното обновяване в изтощената кожа , редуцира неравната пигментация и спомага за озаряването на тена."

  Мои впечатления: Впечатленията ми са на базата на мострена проба на продукта. Определено ме заинтригува този серум. Аз не обичам кремовете по принцип, натежават доста на кожата, обичам по леки формули кремове за лице, а този серум определено е такъв. Лек, но определено не попива бързо, но на сутринта е идеално попил и усещането за свежест е на лицето ми. Аз съм със смесен тип кожа и обикновено сутрин се събуждам с леко лъщящо лице, а с този серум няма такъв ефект. Серумът съдържа златни и перлени частици, което ми беше странно за серум, който аз възнамерявам да използвам за нощен. Серумът има и лек парфюмен аромат, не обичам ароматизирани продукти за лице, но този аромат определено е дискретен и ненатрапчив.
  Определено бих се сдобила със серума Idealia Life Serum от  VICHY!




RevitaLash Advanced

       Здравейте момичета,
получих преди близо два месеца като подарък от ФБ-игра мостра на RevitaLash. Мострата беше от 1 мл. и е достатъчна за тестване за един месец.Оригиналния размер на продукта е от 2 мл., цена 120 лв. и стига за три месечна терапия (при положение, че се използва редовно всяка вечер. Също така има и продукт, който е 3.5 мл., цена 189 лв. за шестмесечна терапия.

  Мострата, която получих стига за един месец. При положение че терапията трае три месеца, бях малко скептично настроена по отношение на ефекта, който ще има върху моите мигли, но както има една българска поговорка: "На харизан кон, зъбите не се гледат." (извинявам се, за не дотам тематичното сравнение), реших да си използвам мострата.

  И така след като съм си почистила лицето много добре (без остатъци от спирала, сенки и т.н.), нанесох за пръв път от еликсира за рацтеж на мигли много близо до основата на миглите (не върху клепачите).
След първите няколко сутрини изпитах  лека болка на очите, мислех да се откажа за да не получа  възпаление, но неприятното усещане отмина. След близо две седмици редовна употреба на продукта, забелязах вече видим ефект. Миглите ми бяха на два реда - по-къси и по-дълги. Започна сгъстяването им, а след месец имаше видим ефект. По-дълги и по-гъсти мигли, но и стоящи доста естествено. Бих могла да си представя ако използвам еликсира три месеца какъв разкош ще се получи, но и от сегашния ефект съм доволна.

  Опаковка: много удобна, наподобяваща очна линия. Ограничителя изцежда четчицата точно толкова, колкото е необходимо за едната мигла.
  Начин на поставяне: 
  Препоръка от мен: (не е подтикната от никого и не е подплатена с нищо). Момичета стига сте си лепили изкуствени мигли, изкуствени снопчета и т.н. по очите, ако имате възможност - това е продукта.
  За да не бъда голословна прилагам снимки преди и след, за да се обедите в ефекта на еликсира. Миглите ми са със спирала на снимките, така съм преценила, че по добре ще видите резултата. 
преди

след
Сериозно се замислям за RevitaBrow
еликсира за вежди, защото моите са доста оскъдни, резултат от тинейджърска мода :).
  Надявам се да съм ви била полезна.