понеделник, 5 август 2013 г.

Photoderm Bronz SPF 30 - BIODERMA




 Здравейте момичета,
започвам с малко факти за продукта.
 Факти:
1. Българския фармацевтичен съюз отреди тази година първо място на слънцезащитната гама на BIODERMA, в категорията медицинска козметика. ( А аз им отреждам първо място в в моята слънцезащита и приятел придружаващ ме на плажа, а и не само там.)
2. Photoderm Bronz SPF 30 на  BIODERMA стимулира естествения процес на синтезиране на меланина в кожата, който е причина за образуването на тена.
3. Photoderm Bronz SPF 30 на BIODERMA е сигурна защита срещу слънцето. Прозрачен спрей, който мигновено защитава тялото и същевременно осигурява желания тен.Сухо олио с бронзиращ комплекс за здравословен тен.


 Мое мнение:
 Най-високият фактор, който съм ползвала е SPF 15 и бях малко предубедена за SPF 30 ( аз съм на принципа , защо да се пека, като няма да придобия максимален тен бързо). Но ето го и резултата- равномерно почерняване и максимална защита на кожата.
 Моята кожа е светла ( жълтеникава ), но по принцип никога не почервенявам, при мен го няма този ефект след плаж - розова зачервена кожа, и за това обичам олиата. А и кожата ми  е нормална до смесен тип, и за това олиата и спрейовете са подходящи за такъв тип кожа. Дори след втори, трети ден на плажа , използвам олиа без фактор.
  Приятно ме изненада този продукт, наистина придобих желания тен, дори и с този висок фактор. Като консистенция продукта е достатъчно мазен за да се разнесе добре по тялото и достатъчно не мазен за да се отстрани от ръцете.
 Срока му на годност е девет месеца след отваряне на опаковката (имала съм олиа, които имаха срок на годност 24 месеца, което е твърде много за един такъв продукт), което е добре, защото първо обичам да си сменям слънцезащитните продукти всяка година и второ факт е че слънцезащитните продукти имат ефикасност на 100% най- много година.
 Другото което ми допадна в качеството на спрея е, че има UVA 13- защитава от UVA -лъчи, които могат да предизвикат появата на бръчки, пигментация и поява на бенки.

Тук Photoderm Bronz SPF 30 е с мен на плажа


Тук е Photoderm Bronz SPF 30 е с мен за риба :)

                                           

  Продукта ми беше предоставен любезно като комплимент от BIODERMA, за проба. Мнението е лично (не ми е налагано от никого) мое и определено съм доволна от продукта, бих го ползвала отново. Цената на продукта е около 40лв., 200мл.