четвъртък, 27 юни 2013 г.

BIODERMA

 Здравейте мацки,
днес получих от BIODERMA този комплект като подарък. Страхотна изненада. Много полезни продукти, които ще изпробвам и ще споделя моето мнение за тях.
 

 Комплекта съдържа:
 1.BIODERMA Photoderm Bronz SPF 30, UVA 16- 200ml.- фотодерм бронз сухо олио, фотозащитен спрей ( скоро съм на моренце и ще ви споделя ефекта от олиото);


  2.BIODERMA Sebium Global - 5ml. - интензивна грижа срещу несъвършенства за комбинирана, мазна и акнеична кожа ( каквато е моята :) );


 3.BIODERMA  Sensibio H2O - 20ml. - мицеларен разтвор за почистване и премахване на грима, за чувствителна кожа.
 Мацки тука отварям една скоба, за да споделя с вас мнението ми за този продукт. Имах възможността да го пробвам предварително и останах доста очарована. Аз по принцип използвам тоалетно мляко за премахване на грим и бях малко резервирана към мицеларната вода. НО е много по- добра от тоалетното мляко. Направих си един експеримент: първо почистих лицето с тоалетно мляко, след това отново почистих с мицеларната вода и резултата върху тампончетата за грим, бяха остатъци от фон дьо тен, спирала, а си мислих, че съм си почистила лицето добре :). Така че, спокойно мога да заместя тоалетното мляко с мицеларната вода. И това е хубаво, че има мицеларна вода за моя тип кожа Bioderma Sebium H2O за комбинирана, мазна и акнеична кожа 100, 250, 500 мл., която почиства кожата и регулира себума.


 4.BIODERMA Photoderm MAX SPF 50+ - 2ml.-Very high protection, intolerant skin, Golden colour


 5. MATRICIUM-" уникален комплекс от активни съставки, които проникват в дълбочина, достигайки до дермата, като създават перфектна среда за регенериране на клетките и тъканите." Компетентно мнение цитирано от сайта на BIODERMA.


 6. Брошурка, която е много полезна. В нея е описано - за кой тип кожа, кои продукти са подходящи.


 Очаквайте скоро мнението ми за продуктите :).

сряда, 26 юни 2013 г.

Rerfect Sand Lacquer

 Здравейте мацки,
ето и аз най- накрая се сдобих с пясъчни лакове. Уникални са, невероятно покритие и грапава повърхност, наподобяваща пясък. Няма да пиша много просто ще ви покажа, стоят уникално на ноктите :).

 Подбрах летни, ярки цветове:

От палеца към кутрето номерцата са: 62,69,71,72,73




Perfect Sand No 58

неделя, 23 юни 2013 г.

Schauma Beauty Oil

Здравейте мацки,
това съкровищенце си го взех преди седмица, не съм бързала с публикация за него, за да видя наистина какъв е ефекта върху косата ми. Първо го изпробвах на екстейшъна ми ( беше много сух и почти се замислих дали да не го "оставя" вече и да се сдобия с нов :) ), помогнах му, стана мек и лъскав.По принцип Шалмата не ми е от любимите серии за грижа за коса (по- специално шампоани, балсами), но явно са си подобрили качеството. Ползвала съм олиа и на други марки, но това по нищо не отстъпва по качество. Хубав продукт на сносна цена. Отново бях "зарибена" :) от една статийка в едно списание в която пишеше:" Schauma Beauty Oil
Луксозна грижа за суха и увредена коса. Маслото възстановява естествената мекота и блясък. Използва се преди измиване като балсам, на мокра коса или за гладкост след измиване. ". Не ме подведоха. Аз го използвам след шампоана и маската за коса, върху леко подсушена коса. Ефекта наистина е гладка и мека коса.


Ето какво пише и на гърба на продукта (съжалявам, но не можах да го заснема добре с моя апарат): "Разкрасяващо масло за незабавен блясък, мекота и интензивно подхранване. Мултифункционална употреба." 50мл.


   По принцип го водят за суха и стресирана коса, а през лятото коя коса не е суха, така че това олио върши добра работа, но не видях да има UV- защита :).
  Не е много мазно като консистенция и после лесно се измива от ръцете, нужни са 2 - 3 изпомпвания от шишенцето, за да се покрие средно-дългата ми коса :).