петък, 16 август 2013 г.

Спирала MEGA EFFECTS на AVON

 Здравейте момичета,
бързам да ви покажа новата спирала на AVON, преди някоя от вас да ме е изпреварила. Предупреждавам предварително, че това са моите първи впечатления, ако се променят ще пиша допълнително.
 ОЧАКВАНИЯ:
1. Четката следва естествената извивка на миглите и ги покрива от корена до върха;
2. Мега наситен черен цвят, благодарение на ултра -  черните силиконови пигменти;
3. Пластична дръжка за удобство и контрол;
4. Лесна за употреба;
5. Нанася 40% повече спирала за плътно покритие само с едно движение.
 Спиралата MEGA EFFECTS - 9мл в два цвята Brown black и  Blackets Black, редовна цена 18лв., в момента цената и е промоционална - 11.90 лв, срок на годност 3 месеца, след отваряне на опаковката.



  МОИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ :
 Първо искам да си призная, спиралата ме заинтригува много, защото има нова и досега невиждана форма в света на спиралите и просто докато я видях исках да я имам. Аз съм голям фен на спиралите ( не излизам от вкъщи без спирала ). Имам в момента много спирали, нямах нужда от нея, но исках да я имам. И втората причина е, че исках да я имам и за блога ми. Прилича на маркер и е супер - симпатична, явно този път AVON са заложили повече на визията, отколкото на качеството. Спиралата си заслужава единствено да се види как изглежда, защото е нещо ново като форма и визия, но нищо повече. Много трудно става нанасянето. На дясното око е добре, за тези които се гримират с дясната ръка, но за поставяне на лявото е голям зор :). Аз специално се "поомазох" доста, а после почистването от клепачите става доста трудно. И другото което е аз не обичам силиконови четки и може би и за това не ми допадна особено. За този продукт определено не мога да каза - купете си го, супер е и си заслужава. Която от вас харесва силиконови четки и е по - сръчна в ръцете, може и да и допадне спиралата. Аз специално не знам дали ще я използвам повече.




Ето как стои и върху миглите ми:

четвъртък, 15 август 2013 г.

PRETTYBOX юли 2013

 Здравейте момичета,
показвам ви моята PRETTYBOX юли, много от вас са я виждали вече, дори и аз знам какво имаше в нея преди да я получа. Искам да ви споделя как се сдобих с нея, преди няколко дена, защото е доста нестандартно за мен. На страниците на сайта на http://fashiontheories.com, беше зададен един много готин въпрос: "защо ЕДНА ЖЕНА ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЧУВСТВА СПЕЦИАЛНА НЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ, А ВСЕКИ ДЕН?  А това е моят отговор: Всяка жена е пълна с изненади, не всеки месец, а всеки ден ( като вашата кутия :), всеки месец). Всяка жена е толкова уникална и неповторима, толкова сме различни една от друга, че нямаме една с една еднаква, а това ни прави специални. Работя, контактувам предимно с жени ( а и аз самата съм жена ) и до сега не съм срещала " две еднакви". Това ни прави толкова специални, а и ни различава от мъжете. Затова ние не трябва да заслужим да се чувстваме специални, ние го имаме в нас това специалното. А когато една жена получи подарък, комплимент, приятен жест,цвете или дори една приятелска усмивка, тя доказва и потвърждава своята специалност и уникалност. Така че мили дами не спирайте да се чувствате специални всеки ден и дерзайте!

  • FASHION theories
    Здравейте, Вие сте една от нашите победителки! "
    А ето я и наградата PRETTYBOX юли 2013:





     Доста се замислях дали да не си я поръчам предния месец. Разгледах няколко ревюта на бюти - блогърки и илюминатора на МеМеМе страшно много ми хареса, но продуктите на  SHISEIDO не са подходящи за моя тип кожа (моята е смесена). Но SHISEIDO сега ще отидат при майка ми :), тя има суха кожа и са идеални за нея, а и много класен подарък. Лакчето, което са ми сложили е сиво - синкаво, не е подходящо за лятото, но пък скоро идва зима така че ще го ползвам с удоволствие. А гривничките от Lilly Vanilly, са ми много симпатични, така че и тях ще си ги слагам с удоволствие.