вторник, 14 май 2013 г.

VICHY NORMADERM HYALUSPOT

  Здравейте момичета,
днес ревюто ми е за VICHY NORMADERM HYALUSPOT. Участвах в конкурса, който беше обявен на сайта на VICHY и спечелих този уникален крем. Искам да подчертая, че никой не ме е молил за това ревю, просто искам да споделя с вас наистина ефикасното действие на този крем. Получих брошура с мостричка от аптека в града. Дерматолога, който ми я даде беше така любезна да ми обясни как се използва крема и какво е действието. Аз съм на 31, но все още ми се появяват пъпки, обяснявам си го с това, че кожата ми е от смесен тип. И както в предишни мои ревюта съм писала, достатъчно е да разбера от една мостра дали един продукт е добър за мен или не, а този определено е добър за моята кожа.
  

  Ето и какво пише върху кутийката на крема, ще цитирам, за да бъде по - компетентно моето мнение. "Бързодействаща локална грижа против несъвършенства с хиалуронова киселина. Намалява белезите от пъпки. Хипоалергенен, некомедоногенен, без парабени, с термална вода." 
  От известно време следя всички козметични продукти ( специално кремовете ) дали са с парабени или не. 


  Ето и как изглежда като консистенция. Гелообразен и прозрачен крем. Нанасям го върху проблемната част на кожата на лицето ( след като съм я почистила ) и след няколко часа самата пъпка е "излекувана", а след ден, два напълно изчезва. Наистина уникален продукт за проблемна кожа като моята.


А уникалният метален апликатор, позволява да се нанесе крема директно върху пъпката.


Препоръчвам го искрено на момичета, които се "борят" с проблемната кожа, наистина е ефикасен и действа.


неделя, 12 май 2013 г.

Trendy Maxi Volume Mascara

  Здравейте момичета,
отново ще ви занимавам с моите Trendy :). Много момичета ме питат от къде ги намирам тези продукти и аз не мога да им помогна, в моя град има такава козметика, но за другите не знам, но няма начин да ги няма и в другите градове. Просто козметиката е от евтините и може да я търсите в по непретенциозните магазинчета за козметика. Trendy е гръцка декоративна козметика и е по нисък клас на Seventeen, но в никакъв случай не и отстъпва по качество. По принцип за мен цената не определящ критерий за качество, защото има и скъпи продукти, които са ме разочаровали ( разбира се в по - редки случаи ).
 Тъй като навсякъде във въздуха "мирише" на лято и с идването на лятото аз винаги си купувам цветна спирала. Харесват ми летните багри ( синьото море ) и ги използвам и в летния ми грим. Тази година реших да се доверя на тази спирала и не се разочаровах.





Четката е класическа за обем, лесно става нанасянето, не слепва миглите. И постигнатото синьо върху моите черни мигли, е много добро.


Maxi volume mascara No 03 Electric blue
Ето и как стои върху миглите. Искрено я препоръчвам на феновете на  цветните спирали :).

  

 А за по наситено синьо "излъчване" аз използвам и син молив и ефекта е на лице :).



 Това е момичета, цената на спиралата е 5 лв. .