събота, 30 март 2013 г.

Автоматичните моливи за очи на ERRE DUE Smart pencil 04 и 01,са ми любими. В момента разполагам само с два цвята,но съм изпробвала почти цялата им цветова гама.Уникални,плътни и идеален вариант за подчертаване на окото.Тъй като в ежедневния си грим,аз не използвам много козметика (фон дьо тен,молив за очи,задължително спирала,руж и глос или червило),моливът за очи е моя най-голям акцент от грима.Отново не съм ги срещала на българския пазар,ще се радвам ако има мацки които са ги ползвали,да споделят своите впечатления от молива.
 А това са цветовете,които имам (сребристи  и златисти семки),доволна съм и от тях ,ще публикувам скоро ревю и  грим :) .



   Здравейте мацки,
 ще направя ревю на любимите ми червила на GOSH (не знам защо,но в БГ тези продукти не са много разпространени,но пак са изключително добри).
   Цветовете са 150 kiten pink,152 mandarina и разбира се класическото червено 149 dangerous.
Страхотни, меки, топли цветове подходящи за летния сезон.Изключително плътни червила,които придават желания цвят само с едно нанасяне.Но аз обичам сигурността и повтарям и потретвам от червилото върху устните ми. Имат изключителна трайност, не се изтриват докато не похапна нещо.Не се размазват и не се "стичат"извън устните. Препоръчвам ги искрено,тук съм си ги купувала на изключително нормални цени(около 8 евро).
 


 Глосът не е толкова плътен,но пък е достатъчен да оцвети устните и да предаде уникален блясък(отново страхотен продукт на изключително добра цена).



      Здравейте мацки,
сега ще ви разкажа как аз за 5,10 и 20 минути се разкрасявам,според това с колко минути разполагам сутрин за себе си.
     Тъй като аз съм майка и в сутришното ми време ,освен че трябва да включа грима си,трябва да поместя и времето за моето малко съкровище-синът ми.Повечето работещи майки нямат особено много време за себе си ,но с малко трикове и подходящ грим ,могат да изглеждат добре през целия ден.Защото аз вярвам в максимата, че всяка жена трябва да изглежда добре: първо-независимо на колко години е(важно е колко годишна жена или момиче живее в нея) и второ-колкото и пъти да се погледне в огледалото през деня ,да си каже-аз съм красива.
И така,обикновено сутрин преди да изляза за работа ,разполагам с един час ,в който да поместя сутрешното ми кафе,грима,събуждането на моя син ,обличането му,моето обличане за работа(естествено и изборът на това какво ще облека и прическата е много важно).Понякога разполагам с много малко време за себе си(в случаите, когато съм изключила будилника и съм си казала още малко, на всяка от нас се е случва от време на време) и този мой час се смалява и разполагам само с половин, в който да включа изброените ми по горе приятни занимания.
Грим за 5 минути:
   Ако имам само пет минути(в тях между временно включвам и пиенето си на кафе)прибягвам към нанасянето на цветове.Цветна спирала за очи,розов руж за скулите и естествено гланц за устни.Започвам с фон дьо тен ,за да прикрия проблемните места по лицето си(за да залича следите от недоспиване,при повечето майки е така).Нанасям естествен нюанс на сенки на клепача и добавям спирала в черен или кафяв цвят,а може и друг цвят зависимост от тоалета ,който съм избрала.Обожавам синьото и тъй като повечето ми дрехи са в гамата на тъмно синьото,слагам синя спирала.На скулите поставям няколко точици от кремообразния ми руж и с върха на пръстите разнасям по дължината на скулата,правейки кръгообразни движения.След това нанасям гланц за устни и съм готова.Естествено красива и със сияеща кожа.
   
Грим за 10 минути:
Ако разполагам с малко повече време, използвам така любимата ми черна очна линия.Започвам с нанасянето на фон дьо тен,използвам коректор за около очния контур,отново нанасям светъл тон сенки върху горния клепач и по тъмен нюанс във външния ъгъл на клепачите и сливам двата цвята.Поставям очна линия по дължината на окото,като започвам от вътрешния му ъгъл към външния и накрая нанасям спирала .Отново използвам любимия си кремообразен руж ,слагам си червило в естествен цвят и завършвам с гланц в за блясък.

   

И ако разполагам с 20 минути(което е цяло чудо)имам време да експериментирам с цветовете на сенките.Имам време да си поиграя с четери нюанса.Отново поставям фон дьо тен,коректор,включвам и пудрата.И така имам време за четери цвята сенки ,очната ми линия,спиралата и този път да среша и оформя веждите си .Поставям кремообразен руж върху скулите,червило и гланц върху устните.Завършвам с кремообразен продукт за блясък, поставям го над скулите и върху извивката на горната устна.
Надявам се да съм ви била полезна и не забравяйте,преди започването на грима ,да почистите и хидратирате лицето си .