понеделник, 11 ноември 2013 г.

Спирала MAYBELLINE BIG EYES

 Здравейте момичета,
ето и поредната спирала отразена в блога ми, но сори :) фенка съм на спиралите, ако ви се чете-четете.

 Отново нещо ново в света на спиралите. Реших да се сдобия и с тази. Като видях рекламата и по ТВ-ята си казах : "Уфффф най-накрая се сети някой да измисли и спирала за долните мигли.". С голям ентусиазъм си я взех, но уви леко ме разочарова. Защо:

 Опаковка: сладка, кифленска (като за мен) цикламено-черна, но съдържанието и е малко (това е очевидно, още преди да се сдобиеш с нея). 5.1 мл. е количеството туш на  страната с четката за горни мигли и 4.6 мл. е количеството спирала за долни мигли. Аз обичам да напластявам доста и и давам най-много месец на тази спирала.

  Четки: четката за горните мигли е доста "рошава", определено ми ги разрошва, разперва и при добро и прецизно нанасяне, получавам пеперуден ефект. Четката за долните мигли е супер-гъста, което позволява да се разрешат доста добре. Намалява ефекта, дори почти го няма на "спластяване", но го няма ефекта на напластяване.
  Ако в ежедневния си грим не наблягате на очите, а на останалите части на лицето, тази спирала е идеален вариант. Но ако сте като мен, най-много държа на грима на очите, тази спирала не ви е вариант. 

  Определено не бих повторила отново покупка на тази спирала. Този месец спиралата е на въвеждаща-промоционална цена 9.99 лв. (а реалната цена, на която ще се продава е около 15 лв.).

Списание GRAZIA Ноември 2013

 Здравейте момичета,
 (извинявам се за отсъствието, но имах проблем с компютъра).
 Такава публикация не съм правила до сега (но може и да ми стане навик ), но мисля че на някои от вас ще е интересна. На мен са ми определено интересни публикации от този род, интересно ми е да видя какво има в дадено списание преди да си го купя, а по реповете няма как да стане това ( списанията са запечатани). Във форума Бг мама има отделен раздел за списание Грация и от там може да се черпи информация за текущия подарък на списанието. Грация е едно от любимите ми списания, но да си призная честно от както съм в Бг не съм си го купувала. Днес реших да си го взема единствено заради червилото и останах приятно изненадана, броя е доста интересен и увлекателен.
  Червилото на CLINIQUE е No A63 All Heart (доста червено), но всичко зависи от количеството. Аз слагам по- малко и на устните ми стои доста естествено. Определено е дълготрайно, овлажнява и съм супер доволна че е 100% без ароматизиращи вещества. Това е много важно за мен при избора ми на червило, не обичам ароматизирани червила, които придават натрапчив вкус и "тежат" върху устните. Реалната цена на червилото е 43 лв., а в списанието е като подарък. Няма да разтягам повече за червилото- добро, покривно и защо не да притежава всяка една бг мацка в козметичната си колекция.






А ето какво ни очаква в следващия брой на списанието, отново ще ви покажа, защото мисля да си го взема.


Съжалявам за закъснялата публикация, беше предвидена точно в деня на излизане на списанието, но както казах по горе имах проблем с компютъра.