понеделник, 17 юни 2013 г.

Golden Rose - Jolly Jewels nail

  Здравейте мацки,
днес искам да ви покажа какво сътворих с този невероятен лак на Golden Rose, искам да подчертая, че това е лично мое творение ( не съм ходила на маникюристка, не е гел- лак и т.н.).
Страшно много ми хареса идеята ми и реших да я споделя с вас. Постигнах този плътен ефект на броката, като лакирах половината нокът с бял лак.
  Освен гримовете, лаковете и различните декорации са ми  втората страст. Ето и лака и какво се получи върху моите нокти :).





На дневна светлина :)


Ето и с краченцата :)


А това са помощните лакчета :)



неделя, 16 юни 2013 г.

Продукти на "LAVENA"

 Здравейте мацки,
днес ще ви покажа няколко продукта, от които отново съм доволна :), а може да се каже, че съм и горда :). Защо - защото се произвеждат в моя град. Следя много бюти - блогове и забелязвам, че много момичета имат постове на слънце - защитни  продукти на "Бочко", те също се произвеждат в "Лавена" Шумен. Продуктите са :
№1

№ 1 е марка, съчетаваща продукти за грижа за кожата и косата. Продуктите са създадени въз основа комбиниране на различни натурални съставки – екстракти от коприва, здравец, английски бръшлян, пшеничен зародиш, морков, пчелен мед , масло от бадем и различни витамини. № 1 се грижи ежедневно за красотата и здравето на кожата и косата!"( това е цитат от сайта на марката).
  "№ 1"-почистваща пяна за лице с екстракт от английски бръшлян за нормална към мазна кожа.
  "№ 1"- тоалетно мляко за лице с овлажняващи фитоекстракти



  И двата продукта са на ниво добър клас продукти. Ползвала съм почистващи продукти и на други марки (по- висок клас) и ефекта на този продукт се доближава до тях. 
   "№ 1"-почистваща пяна за лице е за нормална към мазна кожа, почиства доста добре натрупания себум, намалява нежеланото омазняване (идеален за моята кожа), а също така пише че е подходящ за сваляне на грим. Аз лично не мога без да използвам и тоалетно мляко, за това реших да си взема и тоалетното мляко към този измиващ продукт.
  "№ 1"- тоалетно мляко е доста леко и е добро за сваляне на грим, не ми пари на очите ( предното ми тоалетно мляко беше на "Джонсън" и имах този проблем с паренето). А хубавото е, че и двата продукта са без парабени.
  Ето ги и като консистенция:

"№ 1"-почистваща пяна

 "№ 1"- тоалетно мляко