събота, 13 юли 2013 г.

NIVEA IN-SHOWER BODY LOSION

 Здравейте момичета,
днес публикацията ми е за първия по рода си лосион за тяло за под душа. Представям ви хидратирящият лосион за нормална кожа с морски минерали 250 мл..
 Аз по принцип не съм от жените, които след всеки душ използват лосион за тяло, първо защото кожата ми не е сух ( не че няма нужда от лосион) и второ защото не ми харесва усещането за мазнота по кожата ми. Използвам лосион само след епилация и след плаж. Като нов и интересен продукт на пазара, до сега не е измислен такъв продукт, а сега това е една новост в света на козметиката ( след време и останалите козметични марки сигурно ще направят такъв лосион, както беше с ББ крема, сега коя ли марка не разполага с такъв крем, всички знаем кой беше първият), реших да го пробвам. Нямах такива очаквания, мислих си , че щом е с отмиване почти нищо няма да остане от него след измиването, да ама не. Лосиона си остана по кожата ми, дори и след измиването. Ухае много приятно, класическият аромат на Нивея, който знаем всички. Кожата ми стана мека и гладка, каквато е функцията и на обикновения лосион, но този е с едно голямо предимство пред другите, че можеш да се облечеш веднага и е попил преди да съм се подсушила. Браво, много добре измислено, за жени, като мен които не са фенки на лосионите за тяло, този е много добър вариант.
 Като консистенция е същия като стандартните лосиони за тяло, добре се разнася върху кожата, а след отмиване, е там :), върху кожата.


 Предполагам че вече сте се сдобили с такъв лосион мацки, но аз ще препиша и начина му на ползване:
 1. Използвайте душ-гел или сапун, както обикновено и изплакнете.
 2. Спрете водата и нанесете от лосиона за тяло за под душа.
 3. Изплакнете
 4. Подсушете се и се облечете.


Цената на която си го взех е промоционална 5.99лв.
Това е.
Приятно къпане :).

четвъртък, 11 юли 2013 г.

Pinks Beauty Box Юли - август 2013

 Здравейте момичета,
ето я и моята кутийка, малко позакъсняла, но дойде. При мен чувството на изненада липсваше, тъй като от няколко дена блоговете на бюти - блогърките гръмнаха със снимки, хвалби и положителни отзиви за кутията. А аз като знам, че ме очаква някаква изненада, не се стърпях и разгледах какво са получили момичетата.
 И този път кутията е пълна с страхотни съкровища. Супер продукти, които ще пробвам с удоволствие.






С нетърпение очаквам и новата кутия  за месец септември :).

понеделник, 8 юли 2013 г.

FLORMAR Pretty

 Здравейте мацки,
днес ще ви покажа малката ми колекцийка на марката FLORMAR. Много съм доволна и отново попаднах на добри продукти, имам ги от няколко дена, а вече са част от ежедневния ми грим.


 Започвам с ружа  Flormar Pretty Compact Blush - on  No P115.
Ружчето е добре покривен, силен като цветове и с една четка е достатъчно да се покрие желаното място върху скулите.Доста е "издържлив" и не "изчезва " лесно. Това ми хареса, че в кутийката има два цвята. Прасковеното е любимия ми цвят този сезон , а кафявото е за дните, в които нямам настроение за цвят върху лицето. Силни и плътни цветове в приятна цикламена кутийка.



 


Flormar Pretty lipstick NoP303,
е без блясък и е матово, няма никакъв аромат и вкус ( а това ми допадна най - много, защото не понасям червила с вкус ). Цветът е плътен и добре покривен. А също ми направи добро впечатление, това че е щамповано Flormar върху самото червило, с което гони червилата от по- висок клас. Гилзата отново е в приятно цикламено и е с интересна форма. Мисля че, скоро ще се сдобия с още цветове от червилата.
Flormar Waterproof Lipliner No 226, отново любимото прасковено. Молива е водоустойчив  и е дълготраен, не се размазва и не се разтича ( нито е много мек , нито е много корав ), червилцето ми се изтрива, но молива остава.




Ето и малко кифленски снимчици от розовата ми кифленската ми колекция :).