сряда, 17 юли 2013 г.

Мицеларна вода BIODERMA Sebium H2O

 Здравейте момичета,
днес ревюто ми е за мицеларна вода за лице на BIODERMA.
  Какво е мицеларна вода? Аз не откривам нещо ново, просто ще споделя с вас и с тези от вас , които все още не знаят (едва ли има такива), за свойствата на мицеларната вода. Тя служи за отстраняване на грима и замърсяванията по лицето. Тя определено измества ( поне в моята грижа за лицето ) тоалетното мляко и тоника. Направих си една "проба"- почистих си лицето с тоалетно мляко и след това веднага с мицеларна вода, а върху памучното тампонче  все още имаше остатъци от ФДТ и спирала. А именно това е и свойството на мицеларната вода, да почиства в дълбочина, без да е нужно да се измива лицето след това с вода. Мицеларната вода не съдържа алкохол и е много добро средство за отстраняване на грим, дори и водоустойчив.


 От близо две седмици използвам  BIODERMA Sebium H2O за комбинирана и мазна кожа и от две седмици не използвам тоалетно мляко. Действа ми добре на кожата, почиства я добре, забелязах че и черните точици по носа ми, вече не са черни. Кожата ми я харесва определено, почистена е и освежена. Разбира се хубаво е да се почиства кожата на лицето не само вечер, но и сутрин ( но аз нямам този навик), за по- добър ефект и по- добро отстраняване на себума по кожата.


  BIODERMA Sebium H2O, която си взех е в комплект с памучни тампончета, за почистване на грим. Да си призная честно, по- меки и приятни на допир тампончета не съм ползвала.




 BIODERMA Sebium H2O, която имам е 250мл., цена 20лв.
Бях малко скептично настроена (не специално към този продукт на  BIODERMA), а като цяло към мицеларните води ( вече почти всяка козметична марка има и мецеларна вода). Какво пък толкова може да прави една вода, освен да измива,а тя се оказа, че и почиства и работи в полза на кожата в зависимост от проблема, който има.
 BIODERMA Sebium H2O се предлага във варианти от 100мл.,250мл.,500мл..