понеделник, 27 май 2013 г.

IMPERITY - шампоан и маска за суха и третирана коса


      IMPERITY- шампоан за суха и боядисана коса.
   Тъкмо такава е моята. Нали си знаете , че всяка бюти блогърка пише за това , което я вълнува и пробва продукти, които се отнасят за нейният тип  коса, тип на кожата на лицето, любими цветове лакове и т.н..
   Шампоанът има действие , което защитава косата от вредните слънчеви лъчи и от преждевременно падане на цвета ( а моята е на руси кичури и и действа много добре, няма ги тези жълтеникавите оттенъци, по скоро ми я изсветлява допълнително). Съдържа кератин за възстановяване на косъма, пшеничени протеини за дълбоко хидратиране,  Д-пантенол, витамин В5. Придава дълбок блясък.



      IMPERITY HAIR MASK Yogurt Flower
   И съответно маската към този шампоан, която е за суха и третирана коса- с кератин, пшеничен протеин, Д- пантенол, глицерин и с UV-филтър, който защитава косата от вредните слънчеви лъчи. Прави косата лесна за разресване.
   Начин на употреба - след хидратиращият шампоан IMPERITY, се нанася на влажна коса маската, оставя се от 3-10 мин. и се изплаква, а това е хубавото че може да се използва след всяко миене. Аз лично я използвам вместо балсам и съм много доволна.

Така изглежда маската за коса като консистенция, има приятен аромат  и прави косата мека  и лъскава.






   По принцип, италианската марката IMPERITY  е производител на професионални бои за коса и за това им се доверих да използвам и шампоана и маската им.
   Препоръчвам я на всички мацки, които имат суха и третирана коса .