вторник, 11 юни 2013 г.

BEAUTY BOX Юни 2013

 Здравейте мацки,
ето я и моята кутия с малки съкровища. Искам да ви споделя, че по принцип аз обичам много мострите. Една мостра ми е напълно достатъчна, за да разбера дали даден продукт е добър за мен или не отговаря на моите изисквания. Преди (не отдавна ), когато живеех в чужбина всеки месец си купувах тяхното списание "Ел", защото беше пълно с мостри на всички нови продукти, които излизаха в момента, а също така и имаше подаръци на Виши, Сефора, Корес и др. И така май се отплеснах много, мисълта ми беше, че кутията ми хареса много. Ако трябва да направя сравнение с кутията на Притибокс, тази определено ми хареса повече, защото тук мострите са ми познати като продукти, и този месец отговарят на това което искам да пробва, а не се решавам да си го взема (специално продуктите на Биодерма, ме интересуваха много).





Много готини нещица и всичките ще са ми от полза:
1.BIODERMA Sensibio H2O  20ml.
                        Hydrabio Serum 5ml.
                       Matriciane Rides 2ml.
2.KERASTASE Bian Force Arhitecte 10ml.
                          Masque Force Architecte
                          Ciment Thermique 10ml.
3.DELAROM Exfolianting Face Mask 2ml.
4.VALENTINO - Valentina 1.5ml.
5.Carolina Herrera -CH Men Sport 1.5ml.
6.INGLOT- Freedom System No45, 1.2gr.
7.Deo Perfume Candy 5 br.

понеделник, 10 юни 2013 г.

GARNIER Moisture Match

 Здравейте мацки,
ето още едно добро откритие, което си заслужава да бъде коментирано.
Купих си кремчето преди седмица от ДМ (беше на промоция 7,99лв.), четох за него в едно женско списание, че е нов продукт на марката и реших да го пробвам. Общо взето, пробвам докато си намеря подходящия продукт за моята кожа и мисля, че го намерих.
 GARNIER Moisture Match, които си взех е за комбинирана до мазна кожа (новите кремчета са четири вида, за четири типа кожа), аз избрах този защото моята е такава. Използвам го само вечер, след като си почистя лицето, страшно освежаващо ми действа на кожата. Цвета на кремчето е бебешко - зелен, има приятен ментов аромат и след като го нанеса имам усещането, че кожата ми диша и се успокоява от всичко натрупано върху нея през деня .



 А също така много ми допадна тубичката на крема, доста удобна е и практична, лесно става и нанасянето на крема. Другото което ме привлече в крема е, това  че е без парабени и има свойство за  24 - часова  хидратация, съдържа екстракти от зелен чай и матира.


 Ето го и като консистенция, добър продукт за лятото, лек и свеж крем.