четвъртък, 2 май 2013 г.

Essence - colour & go

 Здравейте момичета,
днес ревюто ми е за лакове, напоследък избягвам ярките цветове, използвам все телесни така наречените нуд-цветове (пък и по-практични са, знаете че на всички дрехи си отиват, а дори да се поизтрият, не е фатално). Но все пак лято е и цветовете са навсякъде около нас. А цвета на Essence (No 24) , просто ме грабна на момента- нито червено, нито оранжево, много приятен цвят.


 Грабна ме това, четката е по-широка от останалите стандартни лакове и с две нанасяния, може да се покрие целия нокът. Гъст е, и е доста покривен (защото всички сме се натъквали на такива лакове, които имат един цвят в шишенцето, а като го нанесем- няма нищо общо), няма нужда да се разклаща постоянно, защото не се сгъстява бързо.


 Доста добър цвят, но аз реших да го комбинирам с брокатения на Flormar No 393 и се получи доста добра комбинация :) :


 А ето и как изглеждат цветовете върху ноктите ми :






Това е за сега момичета, вече съм фен на лаковете на Essence :)

вторник, 30 април 2013 г.

TRENDY lipstick

Здравейте момичета,
ето я и новата ми находка тези дни, червило на TRENDY, приятен летен цвят No. 80 (прасковен). Напоследък съм се вманиачила в това прасковено и си търся все такъв цвят за всичко (като изключим дрехите, не ми харесва за дрехи и не е модно този сезон, но както и да е).Червилото е много добро, покривно е и е доста наситен цвета, не попива бързо и е доста трайно (е не мога да го сравня с любимите ми червила на GOSH, но и това е добро), и в момента марката предлага голямо разнообразие от цветове (над стотина различни нюанса).


Стандартен размер и форма:


А ето тук от едната страна е написана марката, а от другата е написано, че червилото е хидратиращо и дълготрайно:

moisturizing- хидратира
lasting- дълготрайно

Летен, свеж цвят. А ето и как изглежда върху кожата:


А тук е на дневна светлина в комбинация с ружа на TRENDY, за който ви писах в предишно мое ревю:

1-руж;
2 -червило
Ще се радвам да споделите с мен вашето мнение :)