петък, 5 юли 2013 г.

спирала и молив за вежди на RIMMEL

 Здравейте момичета,
искам да пиша за тези два продукта ( имам ги от две седмици ), но все изниква нещо друго за което да споделя и тези съкровищенца остават на заден план. Имаше промоция в ДМ преди две седмици ( в момента не съм сигурна дали тече все още ) - два продукта на RIMMEL, на цената на единия продукт.


 Да си призная честно нямах нужда от спирала, но реших да се възползвам от промоцията. Имаше комплектчета от червило и лак, ФДТ и коректор на  RIMMEL, но този комплект ми се стори най -добър за моите предпочитания ( не мога да изляза от вкъщи без спирала и молив за вежди ).


 Extra Super Lash Mascara е доста добра с извита четка и е за удължаване. Извива ми доста добре миглите, не ги слепва и им придава доста добър обем. Определено бих си я купила отново.


 Ето и ефекта на спиралата върху миглите ми, и молива за вежди:


 Eyebrow pencil No 002 hazel - като цвят ми допадна, светло -кафяво подходящо за блондинки, твърд е и добре се рисува с него върху веждите, но единственото което не ми хареса е, че четката е прекалено твърда.


 Цената на комплекта е около 6 лв., плаща се само единия продукт, а другия е подарък.

понеделник, 1 юли 2013 г.

Термална вода AVENE

 Здравейте мацки,
днешното ми ревю е за термалната вода на AVENE. Да следя новостите в света на бялата и декоративната козметика е мое хоби и реших да се сдобия с тази термална вода. Четох в доста бюти - блогове за нея и разбира се в сайта на AVENE и видях доста положителни мнения и отзиви, и моето не е по- различно. Още една добра покупка !
 Това е хубавото на козметиката от по -  висок клас, че се продава в аптеките и специализираните магазини ( може да ти бъде направена компетентна консултация от дерматолог), а от някои продукти има различни количества в милилитрите. В случая аз си взех термална вода от 50мл., за да я пробвам. Ако не ми допадне,няма да съм разочарована, че съм направила солидна инвестиция, а ако ми е допаднала как действа на моята кожа, определено ще се сдобия с голямо количество термална вода.


 Предназначението на термалната вода е успокояващ ефект върху чувствителна кожа, свръхчувствителна, алергична и раздразнена кожа. Моята определено е чувствителна- имах съвсем леки (подчертавам леки, за по сериозни, не мога да твърдя нищо) зачервявания по скулите ( от няколко дена, незнайно на какво се дължи това), напръсках с термалната вода и след няколко минути изчезнаха.


 Флакончето е много удобно, не с налага да се разклаща, а и е без никакъв аромат. Така че спокойно ще намери място в дамската ми чанта през летните горещи дни, има уникално разхлаждащ ефект. Ще намери място и сред слънцезащитните ми продукти на плажа, като един добър вариант за освежаване и разхлаждане под жарките лъчи на слънцето.


 Ето и като консистенция как изглежда:


 А ето тук на брошурката е показано, в кои случаи е добре да се използва термалната вода:


Термалната вода на AVENE се предлага във варианти от 50мл., 150мл., 300мл..